Безплатна електронна библиотека

Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън - Иън Хaлпърин

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2009
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 8,38
ISBN: 9789542608240
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Иън Хaлпърин

Насладете се да четете Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън Иън Хaлпърин epub книги безплатно

Описание:

352 страници текст, плюс 24 стр. цветно приложение! Какво провокира Майкъл Джексън само седмица преди смъртта си да изрече съдбоносните думи: „Предпочитам да умра. Свършено е с мен!”? Какви са истинските причини за смъртта на Краля на попа?Кои са най-ревностно пазените тайни от живота на музикалния гений?Каква е истината за последните години от живота на Майкъл Джексън?...Отговорите на тези и още много въпроси ще откриете в книгата на разследващия журналист Иън Хaлпърин „Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън”!На 24 декември 2008 г. световните медии публикуват скандалното заявление на разследващия журналист Иън Хaлпърин, че на Майкъл Джексън му остава половин година живот. Официалният говорител на звездата определя твърдението като „пълна измислица”. Шест месеца и един ден по-късно светът е разтърсен от новината за смъртта на Краля на попа.Тази книга е плод на петгодишни задълбочени проучвания и разговори с хора от обкръжението на Майкъл Джексън. Приятели и сътрудници описват трагичната картина на последните месеци от живота на звездата: неговото тежко здравословно състояние, задълбочаваща се емоционална криза, финансовите проблеми и натиска над Джако да приеме предложението за концертите в лондонската зала “О2 Арена”.В резултат на обстойните разследвания човекът, предсказал смъртта на Майкъл Джексън, заключава: Каквото и да покажат крайните резултати от аутопсията, онова, което уби Майкъл Джексън, беше алчността на приближените му. Той несъмнено беше дълбоко изтерзан и самотен човек.Макар Краля да е мъртъв, музиката му ще живее вечно: "Майкъл Джексън с пълно право може да бъде считан за най-талантливия изпълнител на своето поколение. Сега, когато вече го няма, може би е време най-после да загърбим подозренията и да се насладим на музиката."

...лното господство над музикалните класации, до скандалите и интригите, които го съпътстват ... Майкъл Джексън оживя: с нов албум и песен - Последни ... ... ... Това ли е истината за Джако 13 години по-късно ... "Нямах намерение да лъжа и да разруша репутацията на Майкъл Джексън, но баща ми поиска да излъжа. ... който опетни репутацията на Джако до края ... Фийдс работи като член на охраната на Джако ... Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън ... . ... който опетни репутацията на Джако до края ... Фийдс работи като член на охраната на Джако от 1999 година до 2009 година. И споделя, че през последните години от живота на музиканта, той е страдал от куп заболявания на нервната система. Истината за смъртта на Майкъл Джексън най-накрая е разкрита. Лекарят на Майкъл Джексън проговори за смъртта му. Певецът, който почина на 25 юни 2009 г. от отравяне с пропофол и бензодиазепин, дълго време бе смятан за убит ... Майкъл обаче отрича.

- На 50 години. През февруари 2009 година вестниците публикуват ужасяваща снимка на Майкъл Джексън - в инвалидна количка с лице, скрито под маска. "Предпочитам да умра. Свършено е с мен!"? Това са думи на Майкъл Джексън само седмица преди смъртта му. Какво го провокира да изрече тези съдбоносни слова? Какв... Поръчай "Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън + плакат" от Иън Халпърин на топ цена от онлайн книжарница dbooks.bg на ☎ 0700 10 399 Над 35 000 заглавия. Посетете сайта на Хеликон и поръчайте Вашата книга сега! Е-книги · Е-четци · Подаръци · Е-списания · За книгите и хората · Ваучери за подаръци Стилове: Художествена Литература, Енциклопедии, Езотерика ... Майкъл Джексън тайно е писал автобиография през последните години от живота си. Кралят на попа е успял да остави 600 страници, в които разказва за най-трудните си моменти от края на 80-те ... Имението на американския певец Майкъл Джексън може да бъде съборено, ако не успеят да намерят купувач за него. Това съобщи „Мирър". Заради скандалния филм "Да напуснеш Невърленд" имението се сдоби с мрачна слава ... "Обичам те, тате!". Това беше първото публично изказване на дъщерята на Краля на попа Парис Джексън - в деня на неговото погребение. Тогава е на 11 години. На 3 април тази година Парис навърши 18. Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга 20.11.2012 Свят Последните години от живота на Майкъл Джексън са описани в нова книга, която вече е на книжния пазар, съобщи ... и още много въпроси за най-пазените тайни от живота на Краля на попа, дава разследващият журналист, прекарал повече от пет години край него и станал свидетел на работата по филма, Иън Халпърин. Жената, която е от Руанда, е работила при краля на попа цели 17 години. Сега нейният разказ разкрива истината, скрита зад всички маски, перуки, грим и операции на музикалния гений, който я уволнявал всеки път, когато ... Педофил или жертва на алчни родители е бил краля на попа Майкъл Джексън? 9 години след смъртта му споровете продължават, тъй като приживе срещу него бяха заведени 15 дела за сексуално посегателство върху малолетни ......